
Aktualizacja rok 2019
Obecnie gotując nadal trzymam sie zasad Kuchni Pięciu Przemian z tym, ze potrawy już gotuję tak jak mi w sercu gra, po swojemu, często wymyślam swoje własne kopozycje.
2021 rok
2020 rok
Menu lipiec- o dobroczynnych wlaściwościach masła, smalcu gęsiego i o tym jak okłady z goździków ratowały mnie od bólu kolana
2019 rok
2018 rok
Menu lipiec - czyżby samoistne oczyszczanie, usuwanie pasożytów, zanieczyszczeń jedzeniem?
2017 rok
Menu listopad - duzo zdjęć, kilka zdań na temat zaparć, głodówkach, soku na wrzody, jak zoganizować urodzinki dla dzieci bez cukru i śmieciowego jedzenia, jak się ogarniam w kuchni i organizuję
Menu czerwiec- Hura! Przełom w częstości spożywanych posiłków :-) YES!!!
Menu marzec -wzmacniająco
2016 rok
Menu listopad - na słodko :-)
Menu październik - od czego tak naprawde się tyje?
Menu wrzesień - zdjęcia potraw :-)
Menu sierpień- dobre trawienie :-)
2015 rok
2014 rok:
Świetna podpowiedź,zwłaszcza teraz,na jesienne i zimowe dni gdy brak świeżych i smacznych warzyw :)
OdpowiedzUsuń